Hvad er hemmeligheden bag Weight Watchers?

Tidligere hed de Vægtvogterne. I dag har de ændret det til det internationale navn Weight Watcher. Men hvem og hvordan virker Weight Watchers?

Hele konceptet bag Weight Watchers er et pointsystem, der gør det muligt for dig selv at prioritere dine madvalg. Hver enkel madvare får tildelt et antal point baseret på deres indhold af proteiner, fedt, kulhydrater og fibre.

Hver dag har du et antal point til rådighed. Og har du sparet point op, kan du f.eks. tillade dig en lille, usund snack om aftenen. Hvis du ellers har lyst. For med pointsystemet bliver du meget bevidst om, hvor (u)sund din mad er.

Weight Watchers fokuserer dog ikke udelukkende på mad. For ønsker du et effektivt vægttab, så bør du udover gode madvaner også kigge på motion, motivation og dine (dårlige) vaner.

Weight Watchers hold

Det kan være svært at tabe sig alene. Derfor har du også mulighed for at tilmelde dig et hold, hvor I kan støtte hinanden.

Undersøgelser viser, at deltagere på et hold taber sig tre gange så meget, som folk der forsøger et vægttab alene.Hvert hold har en konsulent tilknyttet, som hjælper dig med viden og motivation til dit vægttab. Alle konsulenter har selv fulgt Weight Watcher kuren, og kan derfor give dig de bedste råd.

Hver uge er der også et tema, hvor du f.eks. kan lære om at håndtere spisning i stressede perioder eller hvordan du spiser ude uden at ødelægge din kur.

Weight Watchers brevkursus

Hvis du ikke har lyst eller mulighed for at gå på et hold, kan du i stedet tage et Weight Watchers brevkursus.

Her får du tilsendt et omfattende materiale med udførlige beskrivelser af pointsystemet samt gode råd til bl.a. kost, motion og motivation.

Ligeledes får du konsulentbistand pr. mail eller telefon hver uge, så du ikke står helt alene med din slankekur.