Lev livet farligt med Therma Power

Therma Power er en slankepille, der indeholder stoffet efedrin.

Efedrin frigør adrenalin og noradrenalin, der er en del af kroppens signalstoffer. Denne frigørelse betyder øget stofskifte, højere blodtryk og stimulation af centralnervesystemet.

Efedrin har ligeledes en appetitnedsættende effekt.

Det betyder at Therma Power slanker ved både at øge fedtforbrændingen og nedsætte appetitten.

Et farligt stof

Det lyder jo alt sammen meget godt. En enkelt pille og så får du mindre appetit, samtidig med at din fedtforbrænding øges.

Problemet er bare, at Therma Power er forbudt i Danmark; hvilket skyldes stoffet efedrin. Og det er tilsyneladende ikke uden grund.Både Lægemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen advarer på det kraftigste mod pillerne, der i værste fald kan slå dig ihjel.

En 36-årig mand døde af en blodprop i hjertet efter at have indtaget Therma Power pillerne.

En populær pille

Selvom pillen ikke lovligt kan købes i Danmark, er den populær i fitnessmiljøet. Det skyldes udover den slankende effekt også, at den virker præstationsfremmende.

Det er da heller ikke noget problem at få fat i Therma Power og andre, lignende slankepiller. De kan købes via udenlandske hjemmesider, der endda tilbyder information om pillen på dansk.

Et lovligt alternativ til Therma Power

Ønsker du et lovligt alternativ til Therma Power, kan du i stedet vælge Alli slankepillen. Den kan købes uden recept i Danmark.

Alternativt kan du tage en snak med din læge og få ham til at udskrive en recept på nogle af de andre, receptpligtige slankepiller, der findes i Danmark.