Tab dig på den sunde måde

Der er ingen tvivl om, at en sund slankekur er at foretrække frem for sultning. At bruge sin sunde fornuft er alfa og omega, når du starter på en slankekur.

Egentlig er det at tabe sig slet ikke så svært, som det føles. Det virker altid uoverskueligt i starten, men find din viljestyrke frem og gør det til et mål at tabe dig.

Husk altid at lave realistiske mål; herved taber du ikke modet, og dit mål bliver lettere at nå. Derefter kan du lave et nyt. På denne måde får du succesoplevelser, som gør, at du får lyst til at fortsætte den gode udvikling.

En sund krop er en smuk krop

At være på en sund slankekur betyder, at du får en sund krop; og en sund krop er lig med en smuk krop.

Når kroppen får alle de vitaminer, mineraler, proteiner og fedtstoffer, som den har brug for, stråler den. Håret er stærkt og fyldigt, øjnene klare og strålende, tænderne stærke og flotte og formerne, de er, som de skal være.

Det er ikke svært at se forskel på en sund, slank krop og en usund, slank krop; og man kan altså sagtens være slank og usund. Derfor er det altså vigtigt, at man slanker sig på en sund og fornuftig måde; hvilket betyder, at man spiser sundt og varieret samt dyrker masser af motion.Huskeregelen i enhver slankekur er, at man indtager færre kalorier, end man forbrænder. Det er det, der er hele essensen i at slanke sig.

Tab dig på en fornuftig måde

Tab dig på en fornuftig måde er uden tvivl den bedste fremgangsmåde til et sundt og varigt vægttab. Brug din kritiske sans og sunde fornuft, når du beslutter dig for en slankekur; og tab dig og bliv smuk og sund.

Når du med udgangspunkt i sunde og fedtfattige fødevarer samt masser af motion går i gang med at tabe dig, er du på rette kurs. Det handler om at få inkorporeret de gode madvaner i hverdagen; også efter du har opnået det ønskede vægttab.

Efterhånden som kroppen vænner sig af med at spise usundt og fedt, vil du hurtigt mærke, at du ikke har den samme trang eller lyst til at spise usundt.

Det handler altså om at vænne dig selv og din krop af med de usunde vaner. Tab dig på en fornuftig måde, og du vil få en lækker smuk krop, som varer ved; også efter slankekuren.