En hurtig kickstart med slankepulver

Slankepulver er populært, og det er ikke uden grund. Det rigtige slankepulver kan give dig en rigtig god start på din slankekur.

Der findes en lang række mærker på markedet. Nogle er rigtig gode, andre er slet ikke pengene værd. Et af de bedste, mest veldokumenterede og gennemtestede er Nupo, der er yderst populært.

Tab dig 10 % på 8 uger

Ernæringseksperten Arne Astrup udtaler bl.a. om Nupo:

”En kur med Nupo kan være en fin igangsætter til en slankekur, og som eneste næring kan man tabe 10-12 procent af sin vægt på 8 uger.”Der er flere måder at bruge et slankepulver på. Du kan enten vælge at erstatte alle dine måltider med slankepulveret, eller du kan nøjes med at bruge det som supplement. F.eks. kan du springe morgenmaden over og så indtage pulveret i stedet. Alternativt kan du spise det sammen med det almindelige måltid, således at du hurtigere får en mæthedsfølelse.

Indtager du kun slankepulver, vil dit kalorieindtag pr. dag ligge på omkring 800 kalorier. Sammenligner du det med, at en voksen person i gennemsnit forbruger 2500-3000 kalorier pr. dag, så er det tydeligt, at der bliver et energiunderskud. Dette underskud tager kroppen i stedet for hos fedtdepoterne.

Mange smagsvarianter

Slankepulver fås i mange smagsvarianter. De bedste smager faktisk rimeligt. Noget gourmetmåltid bliver det dog aldrig. Men det er jo heller ikke pointen. Til gengæld får du alle de næringsstoffer, som du har brug for.

Det er dog vigtigt at huske på, at et slankepulver kan være godt, hvis du vil være slank i en fart. Men ønsker du også en effektiv slankekur med et varigt vægttab, så kommer du ikke uden om også at tage et kig på din kost og dine motionsvaner.