Find de rigtige slankepiller

Tag en pille og så taber du dig. Det er faktisk så enkelt; og så alligevel ikke.

En slankepille kan hjælpe dig med at tabe dig, men det kræver samtidig også, at du er bevidst om at få den rigtige kost og rigeligt med motion.

Slankepiller kan nemlig ikke gøre noget ved det fedt, der allerede er i kroppen. Den må du selv sørge for at komme af med. Til gengæld kan pillerne hjælpe dig til ikke at tage yderligere på.

Hvem kan bruge slankepiller?

Hvis du er svært overvægt; dvs. at dit BMI tal ligger på over 30, så har du mulighed for at få din læge til at udskrive slankepiller til dig. Det mest anvendte piller er Xenical, Acomplia og Reductil.

Alle tre produkter er godkendt til personer, som har svært ved at tabe sig udelukkende ved hjælp af en almindelig slankekur.

Sådan virker slankepillerne

Slankepillerne hjælper dig til ikke at tage på; men på meget forskellige måder.

Reductil blokerer for nogle receptorer i hjernen, hvilket øger din mæthedsfølelse og derved får dig til at spise mindre.

Xenical sørger for at fedtmolekylerne ikke optages i maven i så stort omfang som ellers. Derved blokeres op til en tredjedel af alt fedtet.

Endelig er der Acomplia, der simpelthen nedsætter trangen til at spise. Oveni tages en evt. trang til at ryge også.Piller uden recept

Hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker/kan få slankepiller på recept, findes der et alternativ.

Alli slankepiller er et mildere alternativ til Xenical, der kan købes på apoteket uden recept.

Pillen virker på samme måde ved at begrænse optagelse af fedtet i maven. Undersøgelser har vist, at du ved at kombinere en sund kost med Alli kan tabe op til 50 % mere end hvis du alene satsede på at spise rigtigt.

Bivirkninger

Som med alt andet medicin (som slankepiller jo reelt er), så kan der forekomme visse bivirkninger. De varierer fra produkt til produkt, men er som regel milde. Får du kraftige bivirkninger, bør du søge læge.

Typiske bivirkninger er forstoppelse, tørhed i munden, søvnløshed og kvalme.

Farlige slankepiller

Der er også en anden mulighed i forhold til Alli og receptpligtige slankepiller; og det er at købe slankepiller på internettet. Det er dog ulovligt; og hvad der er endnu vigtigere også farligt.

Der findes en række populære piller, der tilsyneladende har en virkning. Men du sætter også dit helbred (og i værste fald dit liv) på spil.

Så hold dig væk fra piller som Therma Power og lignende produkter. Det er simpelthen ikke risikoen værd.

Ønsker du en slankepille, så vælg Alli uden recept. Eller søg et alternativ som f.eks. Nupo slankepulver.