Slankeopskrifter er ikke kedelige

Når man ønsker at tabe sig, er det nødvendigt at se på forholdet mellem indtag af kalorier og den mængde, du forbrænder. De fleste færdigretter og forarbejdede kostvarer indeholder langt mere fedt og kalorier, end vi forestiller os.

Det er derfor en god ide at lave mad efter slankeopskrifter, når man er på diæt. Slankeopskrifter findes overalt, og i mange forskellige varianter. Der er slankeopskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og også slankeopskrifter på en masse lækre, varierende mellemmåltider.

At lave en kostplan til vægttab kan virke uoverskueligt, men der er netop megen hjælp at hente i de forskellige slankeopskrifter, der er tilgængelige på nettet, i blade, bøger og tv programmer. Følger du slankeopskrifterne slavisk, behøver du ikke tælle kalorier eller tænke så meget over maden. Følger du opskrifterne, vil du tabe dig med garanti, da de er beregnet af diætister og burde dække kaloriebehovet hos en voksen person.

Få lavet en kostplan

Vil du gerne selv bestemme, hvilke fødevarer du spiser under din diæt, kan du på nettet finde flere forskellige programmer, hvor du gratis kan få lavet en kostplan til vægttab. Programmerne er nemme at anvende og er forprogrammerede med tusindvis af fødevarer. Du skal blot indtaste den mængde, du spiser af en given fødevare, så beregner systemet selv en kostplan til netop dit vægttab.Din kostplan skal tage udgangspunkt i din alder, højde, kropsbygning, dagligt aktivitetsniveau, behovet for energi, vitaminer og mineraler og andre næringsstoffer, så du får alt det du behøver for at holde dig sund og rask, samtidig med at du taber dig i vægt. Kombiner din kostplan med nogle af dine favorit slankeopskrifter. Så er du sikker på succes.

Spændende slankeopskrifter

En individuel kostplan vil tager højde for netop dine kost præferencer. Slankeopskrifter, der hører til din kostplan, vil derfor være lækre og velsmagende; men i en fedtfattig udgave. Mange af os spiser faktisk sundt til hverdag, men vi spiser alt for meget. Kostplan og slankeopskrifter vil over tid lære dig, hvor meget du skal spise for at holde din vægt og være sund og vital.

En kostplan består typisk af tre hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider. Nogle kostplaner indeholder også lister med mange kalorieidentiske valgmuligheder for de forskellige måltider. Dermed giver kostplanen dig nogle faste rammer, som både sikrer, at du får det rigtige indtag af mad samtidig med, at den tillader dig frihed til, at du selv kan sammensætte planen, så den passer til dig og din smag.