Hvorfor er Nupo Kuren den bedste pulverkur?

Der findes en lang række forskellige typer af slankepulver. Men der er ét, der gang på gang bliver fremhævet af de førende slankeeksperter i Danmark. Og det er Nupo Kuren.

Bl.a. udtaler Professor og leder af Institut for Human Ernæring Arne Astrup:

”Nupo sikrer, at du får alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, på nær kalorier, som i stedet hentes i fedtvævet. Efter otte uger vil du typisk have tabt ti procent af din startvægt”.

Nupo blev udviklet sammen med en fedme-forskergruppe på Hvidovre Hospital og har eksisteret siden 1981. Det er i dag verdens bedst dokumenterede VLCD diætpulver.

Med en Nupo Kur indtager du et minimum af kalorier uden at tabe muskelmasse. Pulveret indeholder alt det, som din krop behøver.

Produkter til enhver lejlighed

Der findes fire forskellige former for Nupo produkter:

  • Nupo pulver
  • Nupo shakes
  • Nupo suppe
  • Nupo bar

Hver især har de deres fordele og ulemper.Nupo pulveret skal blandes først. Til gengæld kan de også blandes sammen med f.eks. juice for at få en lidt bedre smag.

Nupo shakes er den færdigblandede version af pulveret, der er klar til at drikke med det samme; hvilket gør den nem at medbringe.

Nupo suppe en anden måde at indtage Nupo på. Her får du et måltid, der kan smage af f.eks. asparges- eller thaisuppe.

Endelig er der Nupo bar, der altid er lige ved hånden, når du er på farten. Den er oplagt at bruge i en travl hverdag. Og så smager den endda rigtig godt.

Tab op til 11,2 kg på otte uger

Det er muligt at tabe helt op til 11,2 kg på otte uger med Nupo slankekur; hvilket ikke kan lade sig gøre med en slankekur bestående af normale fødevarer. Derfor er Nupo Kuren og en særdeles hurtig slankekur.

Men husk at en effektiv slankekur også indebærer omlægning af kost samt masser af motion.

Nupo bør ikke bruges, hvis du anvender vanddrivende medicin, har sukkersyge eller er et barn på under tre år. Er du i tvivl, så spørg din læge.