Hurtigt vægttab hvis kjolen strammer

Står der en stor begivenhed for døren, og vil du gerne lige tabe et par kilo til denne dag? Eller skal du bare på strandferie i næste uge og frygter lidt for synet af dig selv i bikini?

Så er der faktisk hjælp at hente. Der kan være mange årsager til, at man ønsker et hurtigt vægttab. Uanset grunden til dette ønske er der nogle få spilleregler, som man må spille efter, når man er ude efter et hurtigt vægttab.

Kort sagt handler det om at nedsætte den mængde mad, som man indtager. Ønsker man et hurtigt vægttab, må man skrue gevaldigt ned for kalorierne. Hvad der er vigtigt i denne sammenhæng er, at de kalorier, man får indenbords, kommer fra noget sund og nærende mad.

Derved taber man sig ikke kun hurtigt; man sørger også for at kroppen får de mest nødvendige vitaminer, mineraler og proteiner, som den har brug for. Desuden er motion naturligvis en uundværlig beskæftigelse i forbindelse med et hurtigt vægttab.

Husk vand og grønt

Vand, grønt og frugt er de tre hovedingredienser i et hurtigt vægttab. Når man sulter kroppen, som man jo gør, når man er ude på et hurtigt vægttab, er det helt afgørende, at kroppen trods alt får noget, den kan arbejde med og leve af.Derfor skal kosten bestå af frugt og grønt samt masser af vand. Vælg de former for frugt og grønt, der indeholder lidt eller intet fedt og sukker. Eksempelvis brokolli, gulerødder, agurk, salat, spinat og persille. Hold dig i denne periode væk fra bananer og avokado, der indeholder megen fedt.

Og husk at disse slankeråd kun gælder i en kort periode. Efter det ønskede hurtige vægttab er det vigtigt, at kroppen får næringsstoffer fra en alsidig kost, som den har brug for.

Gør gode madvaner til en del af din hverdag

Gode madvaner er madvaner der er bygget op om en sund og alsidig kost. Under en slankekur kommer det naturligt fra de fødevarer, som man spiser. Men det bedste råd er at indføje disse madvaner i din livsstil; således at du også spiser en sund og varieret kost efter din slankekur. Herved undgår du også at skulle starte forfra på slankekuren efter et halvt år.

Det er altså muligt at opnå et hurtigt vægttab, hvis du skruer kraftigt ned for kalorierne og samtidig dyrker en masse motion. Sørg altid for at din krop får de næringsstoffer, som den har brug for; fra en varieret og sund kost bestående af masser af frugt og grøntsager.