En Detox kur er en investering i din sundhed

Detox er en forkortelse af det engelske ord Detoxification, der på dansk betyder afgiftning. I de senere år er der kommet fokus på de mange giftstoffer, som man igennem et helt liv opsamler i kroppen via fødevarer, luft, drikkevarer, cremer, sæber og kosmetik med mere.

Kroppen har en naturlig udskillelsesmekanisme, der sørger for at komme af med de skadelige stoffer, men det er ikke altid, at den kan følge med; og slet ikke hvis man spiser og lever usundt.

Kroppen arbejder altså konstant for at følge med, og for at udskille alle de skadelige stoffer den dagligt bliver udsat for igennem det vi putter i den og uden på den. Dette kan f.eks. være kosmetik, cremer, sæbe samt tekstiler, der også kan indeholde skadelige stoffer.

Følgevirkninger af giftstoffer i kroppen

Når kroppen ikke længere kan følge med de mange påvirkninger, får de skadelige stoffer lov til at ophobe sig i kroppen, hvor de kommer til udtryk på forskellig vis.

Overvægt, træthed, depression, hårtab, dårlig hud og dårlige tænder og ånde er blot eksempler på nogle af de følgevirkninger, der kan være ved ophobning af giftstoffer i kroppen.

Det er her, at en Detox kur kommer ind i billedet. Ved hjælp af et såkaldt Detox kit får du renset ud i din krop, hvor den ellers har måttet give op.Urte Detox kit er det bedste

Flere undersøgelser har vist, at Detox kit baseret på urter er dem, der har den bedste effekt. Årsagen er åbenlys; urter har mange naturlige gode egenskaber, og det er ofte stoffer fra syntetiske og unaturlige produkter som en Detox kur skal hjælpe med at rense ud.

I de naturlige afgiftningsstoffer, der er i forskellige urter, kan man altså finde god hjælp til at få renset ud i kroppen.

En krop uden giftstoffer er en sund krop

En krop, der ikke er tynget af giftstoffer, og som konstant arbejder med at udrense disse, er en sund og stærk krop.

Det ses tydeligt på en krop og på et menneske, hvis det er tynget af diverse ophobede giftstoffer; dårlig og slap hud, matte øjne, overvægt, fedtophobninger uhensigtsmæssige steder som på maven og træthed samt uoplagthed er blot eksempler på de følgevirkninger, som giftstoffer har på kroppen.

En sund og afgiftet krop er derimod en krop der stråler, en hud der glinser, timeformet figur, friske øjne, flot hår og masser af energi. Så Detox dit liv; du bliver ikke skuffet.