Sådan virker Atkins kuren

Der findes efterhånden mange typer af slankekure, der baserer sig på forskellige ingredienser i kosten; og en af dem er Atkins kuren. En kur der bygger på ideen om, at kulhydraterne er dem, der er med til at lade vægten stige.

Hvad må du med Atkins kuren?

Når det gælder Atkins kuren, er der forskellige ting, du gerne må indtage, og ting som du absolut skal undgå under kuren. Hvis du vælger at prøve denne slankekur og følge den til punkt og prikke, er det vigtigt at du under kuren ikke indtager mad, der indeholder kulhydrater. Det kan være pasta, kartofler, brød og sukker.

Der er mange flere “ulovlige” madvarer; dette er dog nogle af de væsentlige, der indeholder mange kulhydrater.

Under Atkins kuren er det helt i orden at spise fedt og proteiner. Det er kroppens byggesten ifølge filosofien.

Det lyder jo fristende at spise gode saftige bøffer, æggeomelet og lignende; og for mange er dette blevet en populær kur, da der ofte følger et reelt vægttab med.

Ved indtagelse af proteiner forbliver dine muskler også stærke. Derfor vil din forbrænding også fortsætte med at være som den var, inden du gik i gang med kuren.

Hollywood og Atkins kuren

Når der bliver snakket filmstjerner og andre kendispersoner, har Atkins kuren fundet vej ind til manges hjerter. Det er en kur, der er blevet godt modtaget i Hollywood, hvor flere af de store stjerner, bruger Atkins som et led i forberedelserne til en ny filmrolle. De bruger den også for at holde vægten på et stabilt niveau.Ønsker du en kur, som mange af stjernerne bruger, går du ikke forkert i byen med Atkins kuren.

Det er dog vigtigt at du følger den meget slavisk, hvis den skal have den ønskede effekt. Følger du ikke kuren, som du skal, kan du lige så godt vinke farvel til den ønskede effekt. Kan du ikke undvære brød og pasta, vil det være uholdbart at starte på Atkins kuren.

Er alt godt med Atkins kuren?

Grundlæggende er svaret ja. Du bevarer og indtager kroppens byggesten; og derfor skader det ikke musklerne, og du bevarer samtidig en fornuftig forbrænding af kroppens byggesten.

Dog kan der med Atkins kuren godt opstå forskellige situationer, der ikke alle er lige behagelige. Du kan føle dig irriteret, ved siden af dig selv, ukoncentreret og træt. Det vil sige du oplever mangel på overskud. Derfor tilrådes det ikke at bruge Atkins kuren, hvis du er i en periode i livet, hvor du har meget travlt.

Der er som sagt stor sandsynlighed for et vægttab, hvis du vælger at bruge Atkins kuren; og det er ofte bevæggrunden for at starte på en slankekur. Er det vægttab du ønsker, og vil du gerne se resultater inden for en overskuelig tidsperiode, vil der ikke ske noget ved at prøve Atkins kuren. Du skal bare være klar over de ting, der kan få dig til at tabe gejsten.

Atkins kuren når du gerne vil opnå vægttab

Med de mange slankekure, der er på markedet, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Træner du meget, har du brug for proteiner for at holde kroppens byggesten i gang. Og vil du gerne tabe dig, kan Atkins kuren være et rigtigt godt alternativ.

Der er aldrig garanti ved en slankekur, da de virker forskelligt fra person til person. Der er dog set gode resultater med denne kur, hvor du må indtage proteiner og fedt, men ikke kulhydrater. Kan du undvære brød, pasta, kartofler og sukker, vil du med kuren hurtigt kunne se resultater. Atkins kuren skal dog følges meget nøje!